Εισαγωγή της γαλβανισμένης σπείρας

March 30, 2021
τελευταία εταιρεία περί Εισαγωγή της γαλβανισμένης σπείρας
Γαλβανισμένες εισαγωγή σπείρες
Για τις γαλβανισμένες σπείρες, το λεπτό πιάτο χάλυβα βυθίζεται στη λειωμένη δεξαμενή ψευδάργυρου, έτσι ώστε ένα λεπτό πιάτο χάλυβα με ένα στρώμα του ψευδάργυρου υιοθετείται στην επιφάνεια. Παράγεται κυρίως με τη συνεχή γαλβανίζοντας διαδικασία, δηλ., το κουλουριασμένο φύλλο χάλυβα βυθίζεται συνεχώς σε ένα γαλβανισμένο λουτρό με το λειωμένο ψευδάργυρο για να κάνει το γαλβανισμένο φύλλο χάλυβα αναμιγμένο γαλβανισμένο φύλλο χάλυβα. Αυτό το είδος πιάτου χάλυβα κατασκευάζεται επίσης με την καυτή μέθοδο βύθισης, αλλά αμέσως μετά από να αφήσει τη δεξαμενή, θερμαίνεται σε περίπου 500°C για να διαμορφώσει μια ταινία κραμάτων του ψευδάργυρου και του σιδήρου. Αυτή η γαλβανισμένη σπείρα έχει την καλές προσκόλληση και την ιδιότητα συγκόλλησης χρωμάτων.
Επεξεργασία επιφάνειας:
1. Παθητικότητα
Η επεξεργασία παθητικότητας του γαλβανισμένου στρώματος μπορεί να μειώσει το δίπλωμα της σκουριάς (άσπρη σκουριά) υπό τους όρους αποθήκευσης και μεταφορών υγρασίας. Εντούτοις, η αντιδιαβρωτική απόδοση αυτής της χημικής επεξεργασίας είναι περιορισμένη, και εμποδίζει την προσκόλληση των περισσότερων επιστρωμάτων. Αυτό το είδος επεξεργασίας γενικά δεν χρησιμοποιείται στο επίστρωμα κραμάτων ψευδάργυρος-σιδήρου. Εκτός από την ομαλή επιφάνεια, κατά κανόνα, ο κατασκευαστής εκτελεί την επεξεργασία παθητικότητας σε άλλους τύπους επιστρωμάτων ψευδάργυρου.
2. Λίπανση
Η λίπανση μπορεί να μειώσει τη διάβρωση των πιάτων χάλυβα υπό τους υγρούς όρους αποθήκευσης και μεταφορών. Μετά από την επεξεργασία παθητικότητας των πιάτων χάλυβα και των λουρίδων χάλυβα, που ξαναβάφει το πετρέλαιο θα μειώσει περαιτέρω τη διάβρωση υπό τους υγρούς όρους αποθήκευσης. Το στρώμα πετρελαίου πρέπει να είναι σε θέση να αφαιρεθεί με degreaser που δεν βλάπτει το στρώμα ψευδάργυρου.
3. Σφραγίδα λάκκας
Με την επένδυση μιας πολύ λεπτής διαφανούς οργανικής ταινίας επιστρώματος, μπορεί να παρέχει μια πρόσθετη αντιδιαβρωτική επίδραση, ειδικά αντίσταση δακτυλικών αποτυπωμάτων. Μπορεί να βελτιώσει lubricity κατά τη διάρκεια της σχηματοποίησης και να χρησιμεύσει ως ένα στρώμα βάσεων προσκόλλησης για τα επόμενα επιστρώματα.
4. Να φωσφοριήσει
Μέσω της φωσφοριώντας επεξεργασίας, τα γαλβανισμένα φύλλα χάλυβα των διάφορων τύπων επιστρώματος μπορούν να ντυθούν χωρίς περαιτέρω επεξεργασία εκτός από τον κανονικό καθαρισμό. Αυτή η επεξεργασία μπορεί να βελτιώσει την αντίσταση προσκόλλησης και διάβρωσης του επιστρώματος και να μειώσει τον κίνδυνο της διάβρωσης κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης και μεταφοράς. Μετά από να φωσφοριήσει, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ένα κατάλληλο λιπαντικό για να βελτιώσει την απόδοση σχηματοποίησης.
Καθορισμός της επένδυσης
(1) κανονικό επίστρωμα πουλιών
Στην κανονική διαδικασία στερεοποίησης του στρώματος ψευδάργυρου, τα σιτάρια ψευδάργυρου αυξάνονται ελεύθερα για να διαμορφώσουν ένα επίστρωμα με την προφανή μορφολογία πουλιών.
(2) ελαχιστοποιημένο επίστρωμα πουλιών
Κατά τη διάρκεια της στερεοποίησης του στρώματος ψευδάργυρου, τα σιτάρια κρυστάλλου ψευδάργυρου είναι τεχνητά περιορισμένα για να διαμορφώσουν το μικρότερο πιθανό επίστρωμα πουλιών.
(3) πούλια-ελεύθερο επίστρωμα πούλια-ελεύθερο
Λαμβάνεται με τη ρύθμιση της χημικής σύνθεσης της λύσης επένδυσης, δεν έχει μια ορατή μορφολογία πουλιών, και έχει ένα ομοιόμορφο επίστρωμα επιφάνειας.
(4) επίστρωμα κραμάτων ψευδάργυρος-σιδήρου
Η λουρίδα χάλυβα μετά από να περάσει μέσω του γαλβανίζοντας λουτρού είναι υποβαλλόμενη σε θερμοθεραπεία για να διαμορφώσει ένα στρώμα κραμάτων του ψευδάργυρου και του σιδήρου σε όλο το επίστρωμα. Αυτό το επίστρωμα έχει μια σκούρο γκρι εμφάνιση χωρίς μεταλλική λαμπρότητα, και είναι εύκολο να κονιοποιηθεί κατά τη διάρκεια της βίαιας διαμορφώνοντας διαδικασίας. Εκτός από τον καθαρισμό, το επίστρωμα μπορεί να χρωματιστεί άμεσα χωρίς περαιτέρω επεξεργασία.
(5) διαφορικό επίστρωμα
Και για τις δύο πλευρές του γαλβανισμένου φύλλου χάλυβα, τα επιστρώματα με τα διαφορετικά βάρη στρώματος ψευδάργυρου απαιτούνται.
(6) ομαλό πέρασμα δερμάτων
Η λείανση είναι ένα είδος κρύου κυλίσματος του γαλβανισμένου φύλλου χάλυβα με μια παραμόρφωση μικρού ποσού για το ένα ή αρκετούς από τους ακόλουθους σκοπούς.
Βελτιώστε την εμφάνιση της γαλβανισμένης επιφάνειας φύλλων χάλυβα ή να είστε κατάλληλος για το διακοσμητικό επίστρωμα προσωρινά ελαχιστοποιήστε τη γραμμή ολίσθησης (γραμμή Lüdes) ή οι ρυτίδες παρήγαγαν πότε το ολοκληρωμένο προϊόν υποβάλλεται σε επεξεργασία.