Γραμμή Παραγωγής

  • Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής κατασκευαστή
  • Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής κατασκευαστή
  • Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής κατασκευαστή
  • Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής κατασκευαστή
  • Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής κατασκευαστή
  • Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής κατασκευαστή

Η επιχείρησή μας έχει συμμετεχθεί στη χαλυβουργία για περισσότερο από 10 έτη. Σύνολο της εμπειρίας και των ισχυρών επιχειρησιακών σχέσεων με τους πελάτες και τα εργοστάσιά μας. Και τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν το γαλβανισμένο φύλλο χάλυβα, το διαμορφωμένο γαλβανισμένο πιάτο χάλυβα, το χάλυβα γωνίας, τη γαλβανισμένη σπείρα χάλυβα, το γαλβανισμένο τετραγωνικό σωλήνα, το γαλβανισμένο φραγμό αγγέλου, το γαλβανισμένο χάλυβα καναλιών, το πιάτο κραμάτων, το πιάτο υψηλών σκαφών, το γαλβανισμένο σωλήνα χάλυβα και hardox την ένδυση - ανθεκτικό πιάτο χάλυβα.

Το κύριο καθήκον της χαλυβουργίας είναι να ρυθμιστεί το περιεχόμενο των στοιχείων άνθρακα και ανάμιξης στο χάλυβα μέσα στη διευκρινισμένη σειρά σύμφωνα με τις ποιοτικές απαιτήσεις του χάλυβα που γίνονται, και να μειωθεί το περιεχόμενο των ακαθαρσιών όπως το Π, το S, το Χ, το Ο, και το Ν στον επιτρεπόμενο κάτω από το όριο. Η χαλυβουργική διαδικασία είναι ουσιαστικά μια διαδικασία οξείδωσης. Η περίσσεια άνθρακα στη δαπάνη είναι οξειδωμένη και μμένη στο αέριο κοβαλτίου για να δραπετεύσει, και άλλο Si, το Π, το ΜΝ και άλλα συστατικά είναι οξειδωμένα και εισάγουν τη σκουριά. Μέρος του S εισάγει τη σκουριά οσμηρών, και μέρος από την παράγει το SO2 και απαλλάσσεται. Όταν η σύσταση και η θερμοκρασία του λειωμένου χάλυβα φθάνουν στην απαραίτητη διαδικασία, ο χάλυβας μπορεί να τρυπηθεί. Αλλά προκειμένου να αφαιρεθεί το υπερβολικό οξυγόνο στο χάλυβα και να ρυθμιστεί η γενική χημική σύνθεσή του, τα κράματα deoxidizers και σιδήρου ή τα στοιχεία κραμάτων μπορούν να προστεθούν.

Μετά από μια σειρά επεξεργασιών, όπως η αποθείωση και το φράξιμο σκουριάς, ο παραδοθείς λειωμένος σίδηρος μπορεί να χυθεί στο μετατροπέα ως κύρια δαπάνη. Επιπλέον, λιγότερο από 10% του απορρίματος ο χάλυβας θα προστεθεί. Κατόπιν, το οξυγόνο φυσιέται στο μετατροπέα που καίει, η περίσσεια άνθρακα στο λειωμένο σίδηρο θα οξειδωθεί και μια θερμότητα μεγάλου ποσού θα απελευθερωθεί. Όταν ο έλεγχος μετρά τη χαμηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα προκαθορίσαμε, θα σταματήσει το χάλυβα οξυγόνου και βρυσών. Γενικά, οι διαδικασίες όπως η αναγωγή και η ρύθμιση σύνθεσης απαιτούνται στην κουτάλα κατόπιν ο ανθρακωμένος φλοιός ρυζιού ρίχνεται στην επιφάνεια του λειωμένου χάλυβα για να αποτρέψει το λειωμένο χάλυβα από να οξειδωθεί πάλι, και μπορεί να σταλεί στην περιοχή συνεχών ρίψεων ή ρίψεων κύβων. Για μερικούς βαθμούς χάλυβα με τις υψηλότερες απαιτήσεις, μπορείτε να αυξήσετε το κατώτατο αργό που φυσά, κενή επεξεργασία RH, ψεκασμός σκονών (ψεκάζοντας σκόνη Si-ασβέστιο και τροποποιημένος ασβέστης), που μπορεί αποτελεσματικά να μειώσει το περιεχόμενο αερίου και συνυπολογισμού στο χάλυβα, και να μειώσει περαιτέρω το ρόλο της μείωσης άνθρακα και θείου. Μετά από αυτά τα μέτρα καθαρισμού έξω από το φούρνο, η σύνθεση μπορεί να καθοριστεί με ακρίβεια τελικά για να ικανοποιήσει την απαίτησή μας για τον υψηλής ποιότητας χάλυβα.

                             Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Οι κύριες μέθοδοι επεξεργασίας χάλυβα:
Κύλισμα: Το κενό μετάλλων περνούν μέσω του χάσματος μεταξύ ενός ζευγαριού των περιστρεφόμενων ρόλων (μπορεί να είναι διάφορων μορφών σύμφωνα με τις απαιτήσεις). Λόγω της συμπίεσης των ρόλων, η διατομή του υλικού μειώνεται και το μήκος αυξάνεται. Αυτό είναι επίσης η ο συνηθέστερα χρησιμοποιημένη παραγωγή για την παραγωγή χάλυβα. Μέθοδος, που χρησιμοποιείται κυρίως για να παραγάγει τα σχεδιαγράμματα, τα πιάτα και τους σωλήνες. Διαιρεμένος σε κρύο κύλισμα και καυτό κύλισμα.
Σφυρηλάτηση: Μια μέθοδος επεξεργασίας πίεσης που χρησιμοποιεί τον αντίκτυπο εναλλαγής ενός σφυριού σφυρηλατημένων κομματιών ή την πίεση ενός Τύπου να αλλάξει το κενό στη μορφή και το μέγεθος που χρειαζόμαστε. Γενικά διαιρεμένο σε ελεύθερο σφυρηλατημένο κομμάτι και σφυρηλατημένο κομμάτι κύβων, χρησιμοποιείται συχνά για να παραγάγει μερικά μεγάλα υλικά, τα καταλύματα και άλλα υλικά με τις σχετικά μεγάλες διατομικές διαστάσεις.
Σχεδιασμός: Είναι μια μέθοδος επεξεργασίας στην οποία τα κυλημένα κενά μετάλλων (μορφές, σωλήνες, προϊόντα, κ.λπ.) σύρονται μέσω μιας τρύπας κύβων για να μειώσουν τη διατομή και να αυξήσουν το μήκος. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται συνήθως για την κρύα εργασία.
Εξώθηση: Είναι μια μέθοδος επεξεργασίας στην οποία το μέταλλο τοποθετείται σε έναν κλειστό κύλινδρο εξώθησης και ένα τέλος είναι εφαρμοσμένη πίεση να εξωθηθεί το μέταλλο από μια ορισμένη τρύπα κύβων για να λάβει ένα ολοκληρωμένο προϊόν με την ίδια μορφή και το μέγεθος. Αυτός ο τύπος μεθόδου παραγωγής χρησιμοποιείται συνήθως για να παραγάγει το μεταλλικό υλικό μη σιδηρούχων μετάλλων.

                              Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

OEM / ODM

ΝΑ ΠΡΙΟΝΙΣΕΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Να πριονίσει παραγωγής χρησιμοποιείται για να κόψει τα ανοξείδωτων, και αργιλίου μακριά προϊόντα άνθρακα, στα μήκη συνήθειας. Να πριονίσουν οι ανοχές είναι +/- χαρακτηριστικά 1/16», με τις παραλλαγές πιθανές για τα διαφορετικά προϊόντα και το τελικό μήκος.

                                     Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

 

MITER ΚΟΠΗ

Εκτός από την ευθεία κοπή, ο χάλυβας O'Neal προσφέρει miter την τυποποιημένη και σύνθετη miter κοπή. Miter η κοπή πριονιών επιτρέπει στο τέλος - χρήστες για να διατάξει το υλικό με μορφή εξαρτήσεων και να παραδώσει τα κομμάτια περικοπή--μήκους και έτοιμος--συγκόλλησης σε τους.

Miter η κοπή χρησιμοποιείται γενικά για:

· Συγκόλληση & επεξεργασία

· Πλαίσια, πίνακες & δομική εργασία

· Κτήριο μηχανών

· Εξοπλισμός αυτοματοποίησης

· Γεωργία/βιομηχανική επισκευή εξοπλισμού

 

ΚΟΠΗ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ

Η κοπή πλάσματος χρησιμοποιείται γενικά για ένα πάχος μετάλλων περίπου ½» και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον υψηλό - ποιοτική κοπή του χάλυβα άνθρακα, του ανοξείδωτου και του αργιλίου.

                                    Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

ΟΦΕΛΗ ΤΩΝ ΤΕΜΝΟΥΣΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ

Τα διάφορα οφέλη στην τυποποιημένη και υψηλή κοπή πλάσματος καθορισμού είναι:

· Ταχύτητα – οι ταχύτητες κοπής και να διαπερνήσουν της κοπής πλάσματος είναι αρκετοί χρόνοι γρηγορότερα από αυτή της oxy κοπής καυσίμων. Η γρηγορότερη κοπή αυξάνει την παραγωγικότητα και ικανοποιεί τους πελάτες περισσότερο επειδή μειώνει το χρόνο που λαμβάνεται για να πάρει τα μέρη παραδοθε'ντα.

· Ακρίβεια – οι τέμνουσες υπηρεσίες πλάσματος του χάλυβα O'Neal είναι απίστευτα ακριβείς. Οι ειδικοί χειριστές μας μπορούν να επιτύχουν μερικών από τις σφιχτότερες ανοχές στη βιομηχανία, που παρέχει το καλύτερο προϊόν πιθανό.

· Μεταβλητότητα – η κοπή πλάσματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κόψει τους διάφορους τύπους μετάλλων όπως ο χάλυβας άνθρακα, το ανοξείδωτο, το αργίλιο, ο χαλκός και πολύ περισσότεροι.

· Οικονομική αποτελεσματικότητα – η ταχύτητα, η ακρίβεια και η μεταβλητότητα που έρχονται με τις τέμνουσες υπηρεσίες πλάσματος O'Neal είναι μια πολύ οικονομική τέμνουσα μέθοδος. Παρέχει τις υψηλές beveling ικανότητες καθορισμού και περιγράμματος να εξαναγκαστούν οι προδιαγραφές με χαμηλότερο κόστος δυνατό.

Η κοπή πλάσματος είναι γενική που χρησιμοποιείται για τα υλικά στις ακόλουθες βιομηχανίες:

· Γεωργία

· Αυτοκίνητος

· Εμπορική κατασκευή

· Υγρό λίπασμα

· Ναυτικό

· Ιατρικός

· Πετροχημικός

· Σύστημα σηματοδότησης

ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΤΕΜΝΟΥΣΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ

Κατωτέρω είναι οι τυποποιημένες προδιαγραφές για την υψηλή κοπή πλάσματος καθορισμού για το αργίλιο, το ανοξείδωτο και το χάλυβα άνθρακα.

 
 

OXY-ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΟΠΗ

Η κοπή καυσίμων Oxy, επίσης γνωστή ως κοπή φλογών, είναι οι ευρύτατα εφαρμοσμένες βιομηχανικές θερμικές τέμνουσες διαδικασίες. Η διαδικασία χρησιμοποιείται για το τέμνον πιάτο άνθρακα από το 5/8» μέσω 12» πυκνά και υπάρχουν αρκετοί επιλογές σχεδίου καυσίμων και ακροφυσίων που μπορούν πολύ να βελτιώσουν την τέμνουσες ποιότητα και την ταχύτητα. Είναι επίσης οικονομικώς αποδοτικό επειδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το χέρι ή να μηχανοποιηθεί.

Το O'Neal μπορεί να κόψει τα μέρη από τα σχέδιά σας χρησιμοποιώντας DXF ή το χειρωνακτικό προγραμματισμό.

                                          Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Η ΤΈΜΝΟΥΣΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΚΑΥΣΊΜΩΝ OXY

Ένα μίγμα οξυγόνου και του επιλεγμένου αερίου καυσίμων προθερμαίνει το μέταλλο στη θερμοκρασία ανάφλεξής του (που είναι αρκετά κάτω από το σημείο τήξης της). Ένα αεριωθούμενο αεροπλάνο του καθαρού οξυγόνου καθοδηγείται στην προθερμασμένη περιοχή, που καταλύει μια έντονη εξωθερμική χημική αντίδραση μεταξύ του οξυγόνου και του μετάλλου για να δημιουργήσει τη σκουριά, ή το οξείδιο σιδήρου. Το αεριωθούμενο αεροπλάνο οξυγόνου φυσά έπειτα μακριά αυτό το οξείδιο σιδήρου, το οποίο επιτρέπει στο αεριωθούμενο αεροπλάνο για να διαπερνήσει μέσω του υλικού και να συνεχίσει να κόβει μέσω του μετάλλου.

Για τη oxy κοπή καυσίμων στην εργασία, υπάρχουν απαιτήσεις που πρέπει να καλυφθούν:

· Η θερμοκρασία ανάφλεξης του υλικού πρέπει να είναι χαμηλότερη από το σημείο τήξης της. Εάν όχι, το υλικό θα λείωνε προτού να μπορέσει να γίνει οποιαδήποτε κοπή φλογών.

· Το σημείο τήξης του οξειδίου πρέπει να είναι χαμηλότερο από το σημείο τήξης του περιβάλλοντος υλικού για να επιτρέψει στο αεριωθούμενο αεροπλάνο οξυγόνου για να το φυσήξει μακριά.

· Η αντίδραση οξείδωσης μεταξύ του αεριωθούμενου αεροπλάνου και του μετάλλου πρέπει να είναι επαρκής να διατηρήσει τη θερμοκρασία ανάφλεξης.

· Τα αεριώδη προϊόντα αντίδρασης μικρών ποσών πρέπει να είναι προϊόντα έτσι ώστε το τέμνον οξυγόνο δεν είναι αραιωμένο με κάθε τρόπο.

Τα ο συνηθέστερα χρησιμοποιημένα αέρια καυσίμων για τη oxy κοπή καυσίμων είναι:

· Ασετυλίνη

· Προπάνιο

· MAPP (methylacetylene -methylacetylene-propadiene)

· Προπυλένιο

· Φυσικό αέριο

ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΉ ΚΑΥΣΊΜΩΝ OXY;

Η κοπή καυσίμων Oxy φέρνει πολύ περισσότερο από την οικονομική αποτελεσματικότητα στον πίνακα. Παρέχει την υψηλής ποιότητας περικοπή και τα ομαλά, κάθετα επίπεδα της περικοπής στις υλικές επιφάνειες. Η υψηλή εισαγωγή θερμότητας της διαδικασίας επιτρέπει και μέσα στον τομέα της θερμότητας επηρεασθείσας.

 

ΚΟΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

Η κουρά μετάλλων είναι μέταλλο που κατασκευάζει τη διαδικασία για τις ευθείες γραμμές στο επίπεδο απόθεμα μετάλλων.

Η διαδικασία κουράς περιλαμβάνει έναν ανώτερο και χαμηλώνει και τον καταναγκασμό λεπίδων μετά από το ένα άλλη, με ένα διάστημα μεταξύ τους που προκαθορίζεται από ένα απαραίτητο όφσετ. Είναι ένα προκαταρκτικό βήμα στην προετοιμασία του αποθέματος για τη σφράγιση ή τη συμπίεση των διαδικασιών, και χρησιμοποιείται για το τέμνον μέταλλο φύλλων που ταξινομείται από ένα μεγαλύτερο απόθεμα, όπως ένα απόθεμα ρόλων.

                                                         Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΟΥΡΑΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

· Παρέχει τη δυνατότητα να εφαρμοστούν οι περικοπές ευθειών γραμμών στο απόθεμα επίπεδων φύλλων

· Το μέταλλο τοποθετείται μεταξύ δύο λεπίδων: μια ανώτερη και μια χαμηλότερη λεπίδα. Μια από τις λεπίδες θα παραμείνει γενικά στάσιμη.

· Παίρνει τις θέσεις σε μια μηχανή αποκαλούμενη συνήθως μια κουρά δύναμης ή τακτοποιώντας κουρά. Αυτή η μηχανή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το χέρι ή με την υδραυλική, ηλεκτρική ή πνευματική ενέργεια.

· Μπορέστε να κόψετε τα σχετικά μικρά μήκη του υλικού σε έναν χρόνο επειδή οι κουρεύοντας λεπίδες είναι σε θέση να τοποθετηθούν διαγωνίως. Αυτό μειώνει τη γενική δύναμη κουράς που απαιτείται για κάθε πρόγραμμα.

· Έχει μια παραγωγή εμπορικών σημάτων των σαλιασμένων και παραμορφωμένων ακρών μετάλλων.

Το O'Neal προσφέρει τις κουρεύοντας υπηρεσίες μετάλλων για το φύλλο χάλυβα άνθρακα, ανοξείδωτου και αργιλίου και τα προϊόντα πιάτων που είναι ½» ή λιγότεροι στο πάχος. Η επαν-τακτοποίηση, που επιτρέπει τις σφιχτότερες ανοχές, είναι επίσης διαθέσιμη.

ΚΟΠΗ ΛΕΙΖΕΡ

Τέμνουσες εργασίες λέιζερ με την κατεύθυνση μιας υψηλής ισχύος παραγωγής λέιζερ μέσω της οπτικής. Το O'Neal προσφέρει υψηλό - λέιζερ ποιοτικού χάλυβα τέμνουσες υπηρεσίες στα φύλλα διαδικασίας και τα πιάτα του χάλυβα άνθρακα, του ανοξείδωτου και του αργιλίου. Τα λέιζερ χάλυβα σχεδιάζονται για να καθοδηγήσουν το στενότερο μέρος της ακτίνας για να παρέχουν ακριβώς μια καθαρή περικοπή. Σε σύγκριση με άλλες τέμνουσες διαδικασίες φλογών, η κοπή λέιζερ έχει τη μικρότερη στενοχωρημένη θερμότητα τέμνουσα ζώνη.

                                    Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4
 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΛΕΙΖΕΡ ΧΑΛΥΒΑ:

· Χτισμένος για την υψηλότερη πιθανή ακρίβεια επιπέδων για τις υψηλής ποιότητας, ακριβείς περικοπές

· Υψηλή τέμνουσα ταχύτητα

· Ελάχιστος καθαρίστε

· Στενό πλάτος kerf

· Καλύτερη ποιότητα ακρών

· Μπορέστε να κόψετε τις σύνθετες μορφές για να ανταποκριθεί στις ανάγκες πελατών

 

CNC ΔΙΑΜΌΡΦΩΣΗ

 
                                            Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

CNC που διαμορφώνει χρησιμοποιώντας CNC μας τα φρένα Τύπου. CNC ο προγραμματισμός επιτρέπει στις ακολουθίες κάμψεων για να είναι υπολογιστής που προγραμματίζεται για τα συνεπή τελικά προϊόντα σε όλο το τρέξιμο παραγωγής σας. Διαμορφώνοντας οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες για τον άνθρακα, το ανοξείδωτο, και τα προϊόντα αργιλίου.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΧΑΛΥΒΑ

Κόβοντας και διαμορφώνοντας τις υπηρεσίες επεξεργασίας για να παρέχει σε σας τα μεγέθη ή τις μορφές συνήθειας που απαιτούνται για τη συγκεκριμένη αίτησή σας. Προσφέρουμε:


                                                                Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6

Κοπή λέιζερ, κοπή oxy-καυσίμων, κοπή πλάσματος, κουρά, να πριονίσει, διαμόρφωση

Το προσωπικό μας είναι πεπειραμένο στην εργασία με όλους τους τύπους μετάλλων και θα παράσχει σε σας τα προϊόντα μετάλλων που ανταποκρίνονται στις ακριβείς προδιαγραφές σας. Μπορούμε να επεξεργαστούμε τις ποσότητες από τα σύντομα τρεξίματα στα πλήρη τρεξίματα παραγωγής. Εάν χρειάζεστε ένα μήκος συνήθειας για ένα τμήμα σωλήνων στο τελικό προϊόν σας, ή ένα ταξινομημένο συνήθεια πιάτο χάλυβα για μια λειτουργία σφράγισης, μπορούμε να παρέχουμε σε σας τον ιδιαίτερο άνθρακα, το ανοξείδωτο ή προϊόν αργιλίου που χρειάζεστε.

Αφήστε ένα μήνυμα