Πιστοποιητικά

 • ΚΙΝΑ Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
  SGS
 • ΚΙΝΑ Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
  QUALITY MANAGEMENT SYSTEM CERTIFICATE
 • ΚΙΝΑ Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
  BSI-ISO 9001
 • ΚΙΝΑ Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
  SGS

QC Προφίλ

Ποιοτικός στόχος:


1. Η περνώντας προσιτότητα 100% ποσοστού
2. Ποσοστό ικανοποίησης πελατών άνω των 90%

 

Μέτρα ποιοτικού ελέγχου:

 

Co. βιομηχανίας αντλιών Yongyi Chengdu, ΕΠΕ.


Σύμφωνα με τους ποιοτικούς στόχους της επιχείρησης, ο στόχος ποιοτικής επιθεώρησης της εξασφάλισης ποιότητας είναι: «100% των κύριων προϊόντων περνούν το ποσοστό». Σε σχέση με με το τμήμα παραγωγής και τους ποιοτικούς στόχους του τμήματος, το τμήμα παραγωγής καθορίζει τα μέτρα εφαρμογής και τις διοικητικές μεθόδους. Έλεγχος και μέτρηση προϊόντων στη διαδικασία παραγωγής, από τις πρώτες ύλες στην παράδοση τελειωμένος - προϊόντα. Η ποιότητα ελέγχεται αυστηρά σε ολόκληρη τη διαδικασία, και τα αναρμόδια προϊόντα δεν επιτρέπονται για να παραδώσουν.

1. Ποιοτικός έλεγχος προμηθευτών

 

Co. βιομηχανίας αντλιών Yongyi Chengdu, ΕΠΕ.


Ο κύκλος ποιότητας, τιμών και παράδοσης των συστατικών καθορίζει τον κύκλο ποιότητας, δαπανών και παραγωγής του προϊόντος, και ο κύκλος ποιότητας, δαπανών και παράδοσης των συστατικών εξαρτάται από τον προμηθευτή. Επομένως, ως εμπορική επιχείρηση πρέπει να εξετάσουμε αυστηρά την ικανότητα και τη κοινωνική ευθύνη των προμηθευτών πρίν τοποθετούμε τις διαταγές.

2. Έλεγχος και μέτρηση προϊόντων:


Το τμήμα εξασφάλισης ποιότητας παραγωγής είναι αρμόδιο για την επιθεώρηση των πρώτων υλών σε ημιτελή και τελειωμένος - προϊόντα, ελέγχει αυστηρά την ποιότητα των προϊόντων, και πραγματοποιεί την επαλήθευση συνόλου ή δειγματοληψίας σύμφωνα με τους «εισερχόμενους κανονισμούς επιθεώρησης» μέσω της επιθεώρησης, της μέτρησης, της παρατήρησης, και της διάταξης των εγγράφων ποιοτικών πιστοποιητικών. Μετά από να συμπληρώσει το «εισερχόμενο αρχείο επιθεώρησης», μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην αποθήκη εμπορευμάτων.

Στη διαδικασία επιθεώρησης των ημιτελών προϊόντων και τελειωμένος - τα προϊόντα, οι ποιοτικοί επιθεωρητές ακολουθούν αυστηρά τις «διαδικασίες ποιοτικής επιθεώρησης» και τις απαιτήσεις των προτύπων ποιότητας των προϊόντων να επιθεωρηθούν τα προϊόντα. Όταν τα αναρμόδια προϊόντα υπερβαίνουν τους κανονισμούς επιχείρησης, ο χειριστής θα ειδοποιηθεί για να δώσει περισσότερη προσοχή στον έλεγχο.

3. Έλεγχος αναρμόδιου:


Το τμήμα εξασφάλισης ποιότητας παραγωγής είναι αρμόδιο για τον έλεγχο των μη συμμορφούμενων προϊόντων, η επιθεώρηση των πρώτων υλών. Τα μη συμμορφούμενα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν και να καταγραφούν. Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης των ημιτελών προϊόντων και τελειωμένος - τα προϊόντα, αναρμόδια προϊόντα βρίσκονται, και το τμήμα εξασφάλισης παραγωγής και ποιότητας βρίσκει αμέσως τους λόγους, αναλύει και προτείνει την αντιστοιχία διορθωτική και τα προληπτικά μέτρα που αποτρέπουν ότι τα παρόμοια προβλήματα εμφανίζονται.

Μέσω του ελέγχου ελέγχου και μέτρησης της διαδικασίας παραγωγής, η ποιότητα των προϊόντων της επιχείρησης έχει παραμείνει σταθερή, και έχει διατηρήσει ένα υψιπερατό ποσοστό, η αναρμόδια επεξεργασία επιτευχμένο ποσοστό 100% προϊόντων, και το ποσοστό περασμάτων προϊόντων εργοστασίων ήταν 100%. Αυτή τη στιγμή, τα προϊόντα της επιχείρησής μας έχουν μια θέση στην αγορά, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά, και αποφασιστικά δεν παράγουμε ένα αναρμόδιο προϊόν.

Αφήστε ένα μήνυμα