Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd.

  • ΚΙΝΑ Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης Παράγοντας, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής
Αριθμός Υπαλλήλων 100~150
Ετήσιες πωλήσεις 20 million-35 million
Ιδρύθηκε Έτος 2010
Εξαγωγή pc 80% - 90%

Εισαγωγή

Περίπου εμείς

Η Co. ShiLong Wuxi, ΕΠΕ έχει συμμετεχθεί στη χαλυβουργία για περισσότερο από 11 έτη. Βρίσκεται σε Jiangsu, την επαρχία Wuxi, China.Only 15 λεπτά μακρυά από το σιδηρόδρομο Station.With υψηλής ταχύτητας Wuxi υψηλό - ποιοτικά πρότυπα, τη λεπτολόγη εργασία, τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, την επαγγελματική υπηρεσία, τους στόχους ShiLong να παρασχεθούν οι πελάτες μας, τους διανομείς και τους προμηθευτές τη win-win συνεργασία.

 ΚΙΝΑ Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0     ΚΙΝΑ Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Τα προϊόντα μας

Είμαστε διάσημοι στη χώρα μας με την καλή φήμη, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, τη στερεά δύναμη και τη χαμηλότερη τιμή. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν ελασματοποιημένος εν ψυχρώ/καυτός - κυλημένο πιάτο ανοξείδωτου, σπείρα ανοξείδωτου, πιάτο ανοξείδωτου για πολλές εσωτερικές και ξένες επιχειρήσεις χάλυβα συμπεριλαμβανομένου του σιδήρου Shanxi Tisco.Zhangjiagang Pohang & τη Co. χάλυβα, το ΕΠΕ (ZPSS), τη Co. της Σαγκάη Baosteel, το ΕΠΕ, το σίδηρο Ningbo Baoxin & τη Co. χάλυβα, το ΕΠΕ, την περιοχή της Ταϊβάν, τη ηπειρωτική Κίνα και πολλές ξένες χώρες και περιοχές. Αυτά τα προϊόντα εφαρμόζονται στην εφαρμοσμένη μηχανική, το ανθρακωρυχείο, το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν, τη ηλεκτρική δύναμη, το λέβητα, τα μηχανήματα, τη στρατιωτική βιομηχανία και άλλους τομείς.

 

  ΚΙΝΑ Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2   ΚΙΝΑ Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3


Κρατάμε επίσης επιχειρησιακή σχέση με αρκετούς κινεζική ελεγχόμενη από το κράτος επιχείρηση (σιδηρόδρομος 11 της Κίνας Co. ομάδας γραφείων, ΕΠΕ και σιδηρόδρομος 10 της Κίνας Co. κατασκευής γραφείων, ΕΠΕ, κ.λπ.) και έχουμε συμμετάσχει στο εθνικό κατασκευαστικό πρόγραμμα μεγάλων Πεκίνο-Σαγκάη σιδηροδρόμων (μέρος Jinan), εθνικά κατασκευαστικά προγράμματα σιδηροδρόμων υψηλής ταχύτητας Zhangjiakou Hohhot στην Κίνα, που παρέχει σχετικά τα χάλυβας υλικά στο κατασκευαστικό πρόγραμμα.

Πιστοποιητικό της ποιότητας

 ΚΙΝΑ Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

ΚΙΝΑ Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

ΚΙΝΑ Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 6

Αποθήκη εμπορευμάτων

Έχουμε αρκετά φύλλα χάλυβα στο απόθεμα, μπορούμε να αρχίσουμε αμέσως, το οποίο μπορεί να μας κάνει να στείλουμε την παράδοση μέσα σε 7-15 ημέρες (εξαρτάται από την ορισμένη κατάσταση).

 ΚΙΝΑ Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 7 ΚΙΝΑ Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 8  

Συσκευασίες

ΚΙΝΑ Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 9  ΚΙΝΑ Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 10

ΚΙΝΑ Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 11  ΚΙΝΑ Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 12

 

Sales&Service
Τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί υπερπόντιος συμπεριλαμβανομένης της Νοτιοανατολικής Ασίας, Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική. Εκτός από την υπερπόντια αγορά, λειτουργούμε επίσης έναν μεγάλο αριθμό εσωτερικού εμπορίου που περιλαμβάνει την παροχή του υλικού χάλυβα για διάφορα κινεζικά εθνικά κατασκευαστικά προγράμματα υποδομής.


Η υπηρεσία μας
Pre-sale υπηρεσία Ελεύθερο δείγμα. Εάν ο πελάτης πρέπει να απαιτήσει από το δείγμα, μπορούμε να παρέχουμε το δείγμα δωρεάν.
Υπηρεσία πωλήσεων Ειδική διαδικασία. Μπορούμε να παρέχουμε άλλη υπηρεσία διαδικασίας. Όπως: κοπή, κάμψη, που γυαλίζεται, χρωματισμένος, που γαλβανίζεται.
Υπηρεσία μεταπωλήσεων: Σιγουρευόμαστε την καλή ποιότητα των προϊόντων μας. Οποιαδήποτε προβλήματα της ποιότητας θα ασχοληθούμε αμέσως, απώλεια λόγω της ποιότητας, αποζημίωση για τον πελάτη.

Εάν ενδιαφέρεστε για οποιαδήποτε από τα προϊόντα μας ή θα επιθυμούσατε να συζητήσετε μια διαταγή συνήθειας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με. Ανυπομονούμε να διαμορφώσουμε τις επιτυχείς επιχειρησιακές σχέσεις με τους νέους πελάτες σε όλο τον κόσμο στο κοντινό μέλλον.

 

Ιστορία

Η κύρια γραμμή πολιτισμού ShiLong και οι βασικές τιμές ShiLong είναι μια βαθιά περίληψη της ιστορίας και γενικότητα του πολιτισμού Baosteel, που καλύπτει και που κληρονομεί τις άριστες πολιτιστικές παραδόσεις ShiLong, και του φέρνοντας πολιτισμού ShiLong σε ένα νέο ύψος και που εισάγει μια νέα σφαίρα.

 


Εάν είναι ο πολιτισμός της επιχειρηματικής περιόδου, ο πολιτισμός της ανάπτυξης και της μεταβατικής περιόδου, ή ο πολιτισμός της περιόδου ολοκλήρωσης, ο πολιτισμός του νέου κύκλου της ανάπτυξης, όλοι απεικονίζουν τα βασικά χαρακτηριστικά του πολιτισμού ShiLong:

είναι η ψυχή της διαχείρισης, και η διαχείριση ShiLong είναι ο μεταφορέας του πολιτισμού. Ο πολιτισμός ShiLong είναι ισόμετρος με το επίπεδο ανάπτυξης ShiLong, προσαρμόζεται στο περιβάλλον ότι ShiLong αντιμετωπίζει, και είναι σύμφωνος με τους στόχους που ShiLong ακολουθεί. Η ανάπτυξη ShiLong είναι αδιάσπαστη από την υποστήριξη του προηγμένου πολιτισμού, και η καλλιέργεια του προηγμένου πολιτισμού είναι αδιάσπαστη από την εγγύηση της προηγμένης διαχείρισης. Μόνο ο πολιτισμός που ενσωματώνεται στην πρακτική της εταιρικής διαχείρισης είναι ένας βιώσιμος πολιτισμός η ανάπτυξη του πολιτισμού επιχείρησης όχι μόνο διατηρεί τη συνοχή της περιεκτικότητας σε πυρήνες, αλλά και απεικονίζει την πρόοδο του συγκεκριμένου περιεχομένου με τη The Times. Η υποδήλωση πυρήνων του πολιτισμού Jinlai περιστρέφεται πάντα γύρω από την κύρια γραμμή «ακριβούς και πνεύματος απαίτησης, πορείας εκμάθησης και καινοτομίας, που προσπαθεί για τον πρώτης τάξεως στόχο».

Πρόοδος:

2010 Co. χάλυβα Wuxi ShiLong, ΕΠΕ που καθιερώνεται, Starded για να παρέχει τα διαφορετικά προϊόντα χάλυβα υλικών.

2012 το Υπουργείο οργάνωσης εξωτερικού εμπορίου, το προϊόν μας πωλείται ευρέως στην εγχώρια αγορά, και προγραμματίζει να μπεί στην παγκόσμια αγορά.

2013- Εισάγοντας το maket της Βόρειας Αμερικής, παραγμένες οι προϊόντα ετήσια πωλήσεις μας είναι ove $5million

2013 γίνετε ο angent TISCO, ZPSS, TSINGSHAN και ούτω καθεξής.

20162014- Αναπτυσσόμενος την ομάδα πωλήσεών μας για την παροχή των κατάλληλων προϊόντων μας σε περισσότερους πελάτες πέρα από τον κόσμο.

2018 ShiLong που κινείται προς το νέο κτίριο γραφείων λόγω της επέκτασης κλίμακας.

ΚΙΝΑ Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0 ΚΙΝΑ Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1
ΚΙΝΑ Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2ΚΙΝΑ Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3
ΚΙΝΑ Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4 ΚΙΝΑ Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5 

Υπηρεσία

Καλύτερη υπηρεσία ShiLong Wuxi

Ελεύθερα Pre-Sales που συμβουλεύονται/χαρακτηρισμός δειγμάτων χαμηλής τιμής.

Προσφορές ShiLong 12 γρήγορη pre-sales ωρών απάντηση και ελεύθερη διαβούλευση. Οποιοδήποτε είδος τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμο για τους πελάτες μας.

Για τα συμβατικά προϊόντα χάλυβα, παρέχουμε τα δείγματα δωρεάν, και οι πελάτες πληρώνουν το φορτίο. Για τα προσαρμοσμένα αγαθά, δοκιμάζουμε το καλύτερό μας για να βρούμε τα δείγματα, και ο πελάτης πρέπει να καταβάλει την αμοιβή και το φορτίο φορμών.

Ποιοτική εξεταστική υπηρεσία

Μετά από τη μαζική παραγωγή, μπορούμε να υποβάλουμε αίτηση για το πιστοποιητικό ποιοτικής επιθεώρησης τρίτων ει δυνατόν. Συμπεριλαμβάνων αλλά μην περιορισμένος SGS, BV. Για κάποιο απαραίτητο πιστοποιητικό εκτελωνισμού εισαγωγών χωρών, παρακαλώ ενημερώστε τον πωλητή εκ των προτέρων, για να αποφύγετε τις περιττές διαφωνίες μετά από την παραγωγή των αγαθών.

 

5-7 γρήγορη παράδοση ημερών

Έχουμε τη μαζική παραγωγή και το απόθεμα & έτοιμο στοιχείο, για αυτά τα στοιχεία, προσφέρουμε σε 5-7 ημέρες το γρήγορο χρόνο παράδοσης. Για τη μεγάλη ποσότητα και την ειδική απαίτηση, θα σας ανταλλάξουμε ως πελάτη προτεραιότητας και θα παραγάγουμε το φορτίο σας στην πρώτη φορά.

υπηρεσία 24 μεταπωλήσεων ωρών

Ελεύθερη επισκευή εγγύησης: Για τα διαφορετικά υλικά των αγαθών, έχουμε τη διαφορετική ζωή του προϊόντος στο ράφι, μπορείτε να συμβουλευθείτε τον πωλητή πρίν τοποθετείτε μια διαταγή. Δεν θα απαλλάξουμε ποτέ τις ευθύνες μας κύριες στις προϊόν ατέλειες.

Αποκριμένος χρόνος: Θα ακολουθήσουμε το ταξίδι θάλασσας των αγαθών ανά πάσα στιγμή, και θα πούμε στον πελάτη για να προετοιμαστούμε να λάβουμε τα αγαθά εκ των προτέρων. Μετά από να λάβει τα αγαθά, εάν οποιαδήποτε προβλήματα μπορούν να βρεθούν ανά πάσα στιγμή για να έρθουν σε επαφή με τον πωλητή. Μένουμε σε απευθείας σύνδεση 24 ώρες την ημέρα.

Για περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες για το χάλυβά μας τα προϊόντα, παρακαλώ δεν διστάζουν να μας έρθουν σε επαφή με! Χαιρετίζουμε τις έρευνές σας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας: το sales23@xjxsteel.com, και ανυπομονεί να συνεργαστεί με σας.

 
 

Η ομάδα μας

Το Wuxi ShiLong η επιχείρηση αποτελείται μια επιχειρηματική ομάδα από τα υψηλής μόρφωσης και υψηλής ποιότητας ταλέντα, ο των οποίων ηγέτης βαθμολόγησε από το πανεπιστημιακό διεθνές εμπόριο Tsinghua σημαντικό. Συμμετέχων στη βιομηχανία εξωτερικού εμπορίου για 10 έτη, που εργάζονται επίσης στο εργοστάσιο χάλυβα, τη γνώση χάλυβα και την αγορά πολύ καλά. Έχουμε το τμήμα F&D., QC το τμήμα., το τμήμα υπηρεσιών μεταπώλησης., και το τμήμα πώλησης., δεδομένου ότι η επέκταση της επιχείρησής μας, καλωσορίζουμε περισσότερους φίλους.

Η κατάρτιση είναι μια σειρά μαθημάτων πυρήνων για όλα τα μέλη και θα οργανώσουμε τις διάφορες καταρτίσεις να μας βοηθήσουμε για να βελτιώσουμε τις δυνατότητές μας και να μας αφήσουμε να βρούμε την ομορφιά της ζωής. Θησαυρός ο χρόνος εμείς μαθαίνουμε και μελετάμε από κοινού.

Στην αρχή του κάθε μήνα, θα θέσουμε στους στόχους και στο σύνολό μας τα βραβεία εκ των προτέρων. Εάν οποιαδήποτε ομάδα επιτυγχάνει τους στόχους τους, μπορούν να απολαύσουν τις ανταμοιβές τους που ανήκει μόνο ο νικητής. Ζωηρόχρωμες δραστηριότητες ourdoor. Απολαύστε τη ζωή σας.

                    ΚΙΝΑ Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Αφήστε ένα μήνυμα